Valikko Sulje

Hammaslammas 7 vuotta ja 23.000 suomalaista asiakasta & yli 99% tyytyväisyysaste – aika kertoa tarinamme!

Hammaslammas perustettiin alkuvuodesta 2017 – Nyt 7 vuotta ja yli 23.000 asiakasta (tätä kirjoittaessa helmikuussa 2024 tarkalleen 23.153) myöhemmin on aika kertoa Hammaslampaan tarina – Mikä teki Hammaslampaasta Suomen suosituimman valkaisumenetelmän!

Olimme harmissamme siitä, että Suomesta ei ollut saatavilla hampaiden valkaisuun kotona tarkoitettuja tuotteita, jotka sekä aidosti valkaisisivat, että olisivat turvallisia ja EU-lainsäädösten mukaisia.

Hampaiden valkaisun vaihtoehdot tuolloin olivat käytännössä hammaslääkärin tai suuhygienistin tekemät vetyperoksidi-valkaisut klinikalla, EU:n ulkopuolelta ulkomailta valkaisutuotteiden tilaaminen (toivoen etteivät ne jäisi tullin haaviin) ja markettien “valkaisutuotteet” jotka poistivat vain värjäymiä hampaista, eivätkä aidosti valkaisseet hampaita.

Tiesimme, että esimerkiksi ulkomailla myytäviä suosittuja Crest 3D Whitestrips -valkaisuliuskoja ei saisi lain puitteissa myydä Suomessa ja EU-alueella, sillä niiden käyttö saattaa sekä vaurioittaa hampaiden kiillettä, että hampaiden pinnoilla elävää luontaista bakteeriflooraa, joka suojelee hampaita reikiintymistä aiheuttavilta kariesbakteereilta. Sama riski on myös klinikoilla tehtävällä laser- ja vetyperoksidi-valkaisuilla, mutta ammattilaisen valvomana riski pysyy merkittävästi pienempänä, kuin kuluttajien kotikäytössä käyttämillä tuotteilla.

Turvallisia vaihtoehtoja ”valkaisuun” oli saatavilla apteekeista ja marketeista, mutta nämä tuotteet eivät valkaisuun liittyvistä nimistä ja lupauksista huolimatta kuitenkaan aidosti valkaise hammasta, vaan niiden vaikutus perustuu elintarvikkeiden aiheuttamien värjäymien poistamiseen joko kemiallisesti tai mekaanisesti hankaamalla.

Hammaslampaan kehittäjätiimi, johon kuului sekä suomalaisia yritysmaailman innovaattoreita, että hammaslääkäreitä, esitti kunnianhimoisen tavoitteen – onko mahdollista kehittää valkaisutuote, joka täyttää EU:n asettamat turvallisuuskriteerit, on hellävarainen hampaille ja valkaisee aidosti. Moni uskoi – ja vielä tänä päivänäkin uskomukset elävät vahvasti – että se ei olisi mahdollista, mutta yhdessä suomalaisen ja yhdysvaltalaisen asiantuntijatyön seuraksena saimme luotua tuotteen, joka oli sekä turvallinen, että valkaisi aidosti.

Tämä viesti aidosti toimivasta ja turvallisesta tuotteesta oli vielä jotenkin vietävä kuluttajille asti. Valitsimme työvälineeksi sosiaalisen median, sillä aitojen ihmisten suositukset levittävät tehokkaasti tietoa uusista keksinnöistä. Periaatteenamme oli, että asiakkaidemme pitää voida luottaa Hammaslampaan tuotteeseen ja siitä annettuihin suosituksiin – olisi vastoin meidän brändin etua, jos markkinoisimme maksetuin lupauksin, joita emme pystyisi lunastamaan asiakkaillemme. Tästä syystä emme maksaneet sosiaalisen median yhteistyöjulkaisuista, vaan sosiaalisessa mediassa nähdyt suositukset tulivat aidosti tyytyväisiltä asiakkailtamme, jotka halusivat levittää sanomaa valkaisutuotteesta, johon olivat tyytyväisiä.

Luottamusta lisätäksemme päätimme antaa hampaiden valkaisu setillemme 100% tyytyväisyystakuun – tämä oli mahdollista vain sen ansiosta, että tiesimme, että Hammaslampaan valkaisusetti toimii ja valkaisee hampaat aidosti! Tätä kirjoittaessa olemme myyneet valkaisutuotteita yli 23.000 asiakkaalle joista erinäisistä syistä johtuvia tyytyväisyystakuupalautuksia on tullu 7 vuoden aikana vain 88 kappaletta. Tyytyväisyysprosentti on siis ollut kaikki odotukset ylittävä 99,62%!

Tyytyväisyystakuustamme ja sen tilastoista olemme kirjoittaneet kattavamman artikkelin, mutta esimerkiksi vihlonta on ollut palautus syynä vain 8 kertaa eli sen todennäköisyys Hammaslampaan valkaisugeeliä käyttäessä on ollut 0,03%! Tämä on aikamoinen saavutus, sillä joidenkin lähteiden perusteella jäätelön syöntikin aiheuttaa vihlontaa noin 30% ihmisistä.

Hammaslammas nousi Suomen suosituimmaksi hampaiden valkaisumenetelmäksi jo toisena vuotenaan 2018 kulovalkean tavoin puskaradioiden ja sosiaalisen median kautta levinneiden tyytyväisten asiakaskokemusten saattelemana ja on sitä edelleen tänä päivänä vuonna 2024. Suuri kiitos tästä kuuluu teille asiakkaillemme 🙂

Pääsiäisyllätyksenä palkintona tämän artikkelin loppuun asti lukeneille alennuskoodi: kantis25 jolla voi tilata lisää valkaisugeeliä -25% alennuksella (alennuskoodi toimii vain valkaisuruisku-tuotteeseen)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *