Valikko Sulje

Eräs Suomen tunnetuimmista muotibloggaajista testasi Hammaslampaan tuotteita – katso mitä hän sanoi :)

Tapasimme viime syksynä huippusuosittua Life of Silja -blogia kirjoittavan Silja Sundbergin ja keskustelimme hänen kanssaan hampaiden valkaisusta. Silja on blogityönsä puolesta poikkeuksellisen kokenut hampaidenvalkaisujen suhteen, sillä hän on käynyt sekä hammaslääkärin suorittamassa valkaisussa että käyttänyt lukuisia erilaisia kotivalkaisutuotteita.

Kerroimme Siljalle, että Hammaslampaan tuotteet ovat erinomainen vaihtoehto myös jo useita kertoja hampaansa valkaisseille henkilöille, sillä Hammaslampaan tuotteet ovat kiilteelle hyvin hellävaraisia ja niillä voi sekä helposti ja nopeasti palauttaa hampaiden vaaleimman sävyn, joka ehkä on elintarvikkeiden värjäymän takia jo ehtinyt kadota, että vielä lisävalkaista jo saavutettuja tuloksia.

Mitä Silja puolen vuoden kokeilujakson jälkeen totesi sitten tuotteistamme? Tässä suora lainaus Siljan blogista:
En itse tosiaan saa tästä artikkelista hammaslampaalta mitään palkkiota, vaan sovimme että mikäli tykkään tuotteesta, niin voin kirjoittaa niistä postauksen blogiin. Ja kyllähän mä tykkäsinkin 🙂 Itse käsittely oli helppo tehdä, ei vienyt kauheesti aikaa. Ei tosiaan kirvellyt yhtään eikä hampaita vihlo lainkaan. Ekan kerran jälkeen näin heti selvän muutoksen ja muutaman käsittelyn jälkeen voin sanoa, et mun hampaat on ihanan valkoiset! 🙂

Linkki Siljan kirjoitukseen Hampaiden valkaisu kotona

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *