Blogi

Hammaslammas – Vain aitoja kokemuksia hampaiden valkaisusta kotona!

Meille Hammaslampaalla tärkeintä on se, että pystymme tuomaan suomalaisille asiakkaillemme kotona käytettäviä hampaiden valkaisutuotteita, jotka ovat turvallisia ja aidosti valkaisevia.

Tiedostamme, että monenlaiset tahot tarjoavat hampaiden valkaisutuotteita verkossa, ja kaikilla ei välttämättä ole asiakkaan kokemus ja turvallisuus ensisijaisena tavoitteena. Siitä syystä haluamme erottua jo markkinoinninkin suhteen kilpailijoistamme ja teemme vain ilmaisia yhteistyöjulkaisuja sosiaalisessa mediassa. Monet tuntevat Hammaslampaan Instagramin tai blogien kautta ja voimmekin ylpeänä sanoa, että jokainen saamamme suosittelu on aito, eikä maksettu mainos!

Hammaslammas on Suomen tunnetuimpia kotona tehtävän hampaiden valkaisun brändejä ja lupaamme sen, että meiltä saa nyt ja jatkossa vain laadukkaimpia EU:n säännösten mukaisia tuotteita.

Tässä vielä pari tuoretta poimintaa aidosti tyytyväisistä Hammaslampaan kotivalkaisusetin käyttäjistä:

 

 

Hampaiden valkaisu kotona kerää tyytyväistä palautetta asiakkailta ja some-vaikuttajilta

Saamme jonkin verran asiakaspalautetta myös somen kautta ja tässä pieni maistiainen, kuinka tyytyväisiä asiakkaamme ja someyhteistyötä tekevät henkilöt ovat olleet Hammaslampaan kotona tehtävään hampaiden valkaisuun.

Suurin osa saamastamme palautteesta koskee sitä, kuinka suuren vaikutuksen hampaiden valkoisuuteen hampaidenvalkaisusetti tekee jo ensimmäisen valkaisukerran jälkeen. Tyytyväisyyttä on tuonut myös se, ettei tuote aiheuta vihlontaa eikä kirvelyä.

Useat asiakkaamme kokivat myös tuotteen helppokäyttöiseksi ja vaivattomaksi – ja hyvä niin, sillä vaivaton hampaiden valkaisu kotona on ollut tarkoituksemmekin!

 

Usein kysytyt kysymykset

Aiheuttaako tuote vihlontaa?

Hammaslammas.fi myy vain ja ainoastaan tuotteita, jotka eivät vaurioita hampaiden kiillettä. Voit siis huoletta käyttää valkaisutuotteitamme ilman että hampaasi vaurioituvat.

Onhan valkaisu varmasti turvallista?

Kaikki tuotteemme ovat EU-hyväksyttyjä eivätkä sisällä lainkaan haitallisia tai hampaita vaurioittavia kemikaaleja. Voit valkaista hampaasi aina turvallisin mielin.

Tarvitsenko erillisiä hammaslääkärin tekemiä muotteja?

Et tarvitse, sillä setin mukana tulee silikonimuotit, jotka voit helposti ja yksinkertaisesti muotoilla omien hampaidesi muotoiseksi. Muotoilu tapahtuu dippaamalla muotti lämpimään veteen ja laittamalla välittömästi hampaiden väliin muotoutumaan.

Kuinka nopeasti saan tuotteen käyttööni?

Tuotteemme saapuvat sinulle todennäköisesti 3-5 päivän kuluessa tilauksesta.

Kuinka nopeasti voin odottaa tuloksia?

Näet selvän valkaisutuloksen jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, kun valkaisuaine puhdistaa värjäymät hampaistasi. Hellävarainen ja turvallinen valkaisu ottaa kuitenkin aikansa, joten hampaiden valkaisua kannattaa jatkaa parin viikon jaksona päivittäin. Värjäävien ruokien ja juomien käyttö tummentaa hampaiden pintaa, joten valkaisua kotisetillä tai kynällä kannattaa ylläpitää alkuperäisen valkaisujakson jälkeenkin.