100% TYYTYVÄISYYSTAKUU & 100% SUOMALAINEN YRITYS TIETEELLISESTI TODISTETTU AITO VALKAISUTULOS YLI 24.000 SUOMALAISTA KÄYTTÄJÄÄ SUOMEN SUOSITUIN HAMPAIDEN VALKAISU VUODESTA 2017

Mitä on hampaiden valkaisu ja miten se toimii?

Hampaiden valkaisu on suosittu esteettinen toimenpide, jonka tavoitteena on vaalentaa hampaita ja parantaa hymyn ulkonäköä. Hampaiden valkaisu kotona on erityisen kätevä ja kustannustehokas vaihtoehto niille, jotka haluavat saavuttaa valkoisemmat hampaat ilman hammaslääkärin vastaanotolla käymistä. Valkaisuprosessi perustuu yleensä valkaisugeeleihin, jotka sisältävät joko vetyperoksidia, natriumperkarbonaattia tai karbamidiperoksidia. Nämä kemikaalit hajottavat hampaiden pinnalle ja rakenteisiin kertyneitä värjäymiä, tehden hampaista kirkkaammat ja valkoisemmat.

Eri tavat valkaista hampaita

 

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä joko klinikalla hammaslääkärin toimesta, tai se voidaan toteuttaa kotona useilla eri menetelmillä. Yleisimmät vaihtoehdot ovat valkaisuliuskat, valkaisugeeli ja muotit, sekä valkaisevat hammastahnat. Valkaisuliuskat ja muottien kanssa käytettävät valkaisugeelit tarjoavat tehokkaampia tuloksia, sillä ne sisältävät vahvempia valkaisevia aineita kuin hammastahnat ja ne myös vaikuttavat pidempään hampaan pintarakenteissa. Näitä tuotteita käytetään yleensä päivittäin parin viikon ajan, ja tulokset voivat kestää useita kuukausia.

Itse suoritetuissa valkaisuissa on kuitenkin tärkeää noudattaa käyttöohjeita tarkasti välttääkseen hampaiden ja ikenien ärsytystä. Hampaiden valkaisu kotona on turvallista, kunhan tuotteet ovat viranomaisten hyväksymiä, niiden alkuperä tunnetaan ja niitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Jos olet epävarma, kannattaa konsultoida hammaslääkäriä ennen valkaisutuotteiden käyttöä, jotta voit valita itsellesi parhaan ja turvallisimman tavan valkaista hampaita. Kannattaa aina muistaa, että hampaiden valkaisu tulisi suorittaa vain terveeseen suuhun!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart

Tilaa uutiskirjeemme