100% TYYTYVÄISYYSTAKUU & 100% SUOMALAINEN YRITYS TIETEELLISESTI TODISTETTU AITO VALKAISUTULOS YLI 24.000 SUOMALAISTA KÄYTTÄJÄÄ SUOMEN SUOSITUIN HAMPAIDEN VALKAISU VUODESTA 2017

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti voin odottaa tuloksia hampaiden valkaisusta kotona?

Näet selvän valkaisutuloksen jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, kun valkaisuaine puhdistaa värjäymät hampaistasi. Hellävarainen ja turvallinen valkaisu ottaa kuitenkin aikansa, joten hampaiden valkaisua kannattaa jatkaa viikon tai kahden jaksona päivittäin, kunnes toivottu hampaiden sävy saavutetaan. Värjäävien ruokien ja juomien käyttö tummentaa hampaiden pintaa, joten valkaisun lopputulosta kannattaa ylläpitää hampaidenvalkaisusetillä tai valkaisukynällä alkuperäisen valkaisujakson jälkeenkin.

Löydät aitoja kokemuksia hampaiden valkaisusta kotona Hammaslampaan valkaisusetillä täältä 

Hampaiden laservalkaisu vai hampaiden valkaisu kotona?

Hampaiden laservalkaisu klinikalla on perinteisesti ollut hampaiden valkaisun suhteen se kaikista tunnetuin ja tehokkaimmaksi koettu vaihtoehto. Laservalkaisu poistaa tehokkaasti värjäymät ja valkaisee hampaita yhdellä käsittelykerralla yleensä noin 5 – 10 sävyä. Laservalkaisun haasteena on kuitenkin se, että valkaisutulos tummuu yleensä muutamassa kuukaudessa ja laservalkaisun voi tehdä vain 1-2 kertaa vuodessa. Laservalkaisussa käytetään myös erittäin voimakkaita valkaisuaineita, joten se vihloo hampaita hyvin herkästi ja voi muuttaa hampaiden luontaista mikrobiomia ja siten altistaa reikiintymiselle.

Hammaslampaan kotivalkaisusetillä saavutetaan vastaavat valkaisutulokset kuin laservalkaisulla jo muutamalla valkaisukerralla, mutta selvästi hellävaraisemmin ja edullisemmin. Vastaavasti kun hampaat alkavat elintarvikkeiden värjääminä taas hieman tummumaan, on valkaisusetillä mahdollista uudelleen valkaista hampaat yhdellä käyttökerralla kirkkaan valkoisiksi. Näin ollen yhdellä valkaisusetillä sekä valkaisee hampaat haluttuun sävyyn, että ylläpitää valkaisutulosta 1-2 vuotta.
Kuinka nopeasti saan tuotteen käyttööni?
Hammaslammas postittaa päivittäin, joten tuotteemme saapuvat sinulle noudettavaksi todennäköisesti 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Hampaiden valkaisu kotona onnistuu siis jo helposti viikon sisällä tilauksesta!

Kaikki Hammaslampaan valkaisutuotteet löydät täältä: Hammaslampaan Hampaiden valkaisu tuotteet

Tarvitsenko erillisiä hammaslääkärin tekemiä muotteja?

Et tarvitse, sillä valkaisusetin mukana tulee silikonimuotit, jotka voit helposti ja yksinkertaisesti muotoilla omien hampaidesi muotoiseksi.

Kuinka muotoilla valkaisumuotit?

Muotoilu tapahtuu dippaamalla yksi muotti kerrallaan kuumaan veteen, kunnes muotin muoto alkaa silminnähden löystymään. Tämän jälkeen muotti nostetaan vedestä, ravistetaan huolellisesti kuuma vesi pois ja asetaan hampaita vasten muotoutumaan. Muottia on hyvä painella sormin, jotta se muotoutuu tarkasti hampaiden pintoja myötäileväksi. Tämä on tärkeää, sillä hyvin istuva muotti estää sylkeä pääsemästä liuottamaan valkaisugeeliä kesken valkaisun ja takaa näin onnistuneen lopputuloksen.

Hammaslampaalla on myös YouTubessa video valkaisusetin käytöstä, josta näkee myös miten muottien muotoilu parhaiten onnistuu. Löydät videon täältä: YouTube – Hammaslammas Hampaiden valkaisu kotona (https://youtu.be/I8DB-iUai0M)
Onhan hampaiden valkaisu varmasti turvallista?
Kaikki tuotteemme ovat EU-asetusten mukaisia eivätkä sisällä ohjeiden mukaisesti käytettynä hampaille haitallisia tai niitä vaurioittavia kemikaaleja. Hammaslampaan tuotteilla voit valkaista hampaasi aina turvallisin mielin. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että hampaiden valkaisu kotona tulisi tehdä aina terveeseen suuhun ja ohjeita noudattaen. Voit lukea lisää erilaisten valkaisumenetelmien turvallisuudesta seuraavista tutkimuksista:

Selvitys hampaiden valkaisumenetelmistä – Laurea ammattikorkeakoulu

Nuorten tiedot ja hampaiden kotivalkaisutuotteiden turvallinen käyttö eivät aina kulje käsi kädessä – Oulun Ammattikorkeakoulu 

Aiheuttaako hampaiden valkaisu vihlontaa?

Hammaslampaan valkaisusetti ei aiheuta vihlontaa kuin äärimmäisen harvoissa tapauksissa. Vihlonta on varmasti yleisin tavallisten hampaiden valkaisujen aiheuttamista haittavaikutuksista, mutta Hammaslampaan tuotekehityksen lähtökohtana oli luoda tuote, joka on niin hellävarainen, että se ei edes vihlo hampaita. Myymme vuosittain useita tuhansia valkaisusettejä ja saamme niistä vihlontaan liittyvää asiakaspalautetta noin 1-3 kertaa vuodessa. Kyseessä on siis äärimmäisen harvinainen ilmiö, mutta mikäli hampaitasi vihloo Hammaslampaankin tuotteet, on se todennäköisesti merkki siitä, että hampaiden pintarakenne on erityisen herkkää, emmekä tässä tapauksessa suosittele enää valkaisun jatkamista. Näitäkin tapauksia varten Hammaslammas myöntää asiakkailleen 100% tyytyväisyystakuun.

Löydät lisää tietoa vihlonnasta, sen syistä ja hoitomuodoista täältä:
Hampaiden vihlominen – hammaslaakariliitto.fi

Toimiiko hampaiden valkaisukynä?

Hammaslammas hampaiden valkaisukynä käyttää vaikuttavana aineena samaa valkaisugeeliä, kuin huippusuosittu valkaisusettimme. Käytännön erona on kuitenkin se, että valkaisusetissä muotit pitävät valkaisugeelin vaikuttamassa hampaiden pinnoilla käyttötävasta riippuen noin 20-30 minuuttia ja lisäksi LED-valo vielä erikseen tehostaa valkaisuprosessia. Valkaisukynän kohdalla valkaisuaine jää hampaiden pinnalle vain pieneksi hetkeksi, joten syvälle menevää aitoa valkaisua ei ehdi tapahtua. Tuo lyhyt vaikutusaika kuitenkin riittää vallan mainiosti siihen, että hampaiden pinnalla olevat värjäymät haihtuvat ja hymy saa nopeasti parhaimman kirkkautensa takaisin.

Hammaskiven poisto kotona?

On yleisesti suositeltavaa poistattaa hammaskivi ennen valkaisua ja jotkin tahot markkinoivat konsteja ja laitteita, joilla hammaskiven voisi poistaa itse. Onko tämä mahdollista? Vaikka erilaisten laitteiden markkinointiväittämät muuta lupaavatkin, niin vastaus on yksiselitteisesti ei. Hammaskiven voi onnistuneesti ja turvallisesti poistaa vain ammattilainen. Mikäli sinulla on paljon hammaskiveä, on se syytä poistattaa hammaslääkärin tai suuhygienistin vastaanotolla ennen valkaisua.

Lisätietoa hammaskivestä ja sen poistosta: Suomen Hammaslääkäriliitto – Hammaskiven poisto

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart

Tilaa uutiskirjeemme